Olejek eteryczny lawendowy Dr. Beta

18 

SKU: N/A Category: Tag:

Olejek eteryczny lawenda Dr. Beta  korzyści:

  • Wspomaga leczenie depresji i napięć nerwowych
  • Odświeża umysł i pomaga zebrać myśli
  • Pomaga w leczeniu bezsenności
  • Doskonały w leczeniu wielu chorób skóry ( grzybice, pleśniawki)
  • Wspomaga leczenie łupieżu
  • Doskonale wpływa na zmniejszenie dolegliwości związanych z migreną
  • Wspomaga leczenie cellulitu
  • Stosowany w stanach zapalnych skóry
  • Wspomaga leczenie zatok i gardła
  • Wspomaga leczenie zaburzeń gastrycznych

 

Jak możesz stosować w praktyce olejek eteryczny z  lawendy Dr. Beta?

Olejek eteryczny z lawendy zarówno ze względu na korzyści zdrowotne jak i na zapach  jest stosowany w różnych formach. jest on  dodawany do mieszanek używanych w masażach relaksacyjnych i zdrowotnych, do kąpieli,  dodawany również do kosmetyków domowej produkcji , do odświeżaczy i produkcji perfum.

Stosowany w domach w postaci wcierek oraz rozpylany w powietrzu.

Możesz stosować go w formie inhalacji i rozpylania w powietrzu. Do tego celu możesz użyć  ceramicznych kul zapachowych, dyfuzorów do zimnej dyfuzji lub zwykłych kominków aromaterapeutycznych.

Informacje dodatkowe o produkcie:

Nazwa według INCI: LavandulaAngustifolia Oil

Pochodzenie: Francja

Producent: Pollena Aroma

Objęty normą: EU.P. V , F.P. ISO -3515

Pojemność: 9 ml

Brak w magazynie

FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

Description

JAK OTRZYMYWANY JEST OLEJEK ETERYCZNY Z LAWENDY?

Olejek eteryczny z lawendy otrzymywany jest przez destylację parą wodną kwitnącego ziela ścinanego mniej więcej w połowie rośliny.

Opinie

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.

Pierwszy oceń “Olejek eteryczny lawendowy Dr. Beta”